REGISSÖRENS ORD

”På edra platser…Klara, färdiga… Gå!”

Gå på Huskvarnarevyn! Vi längtar efter att få se er, gamla som nya revybesökare. Och vi hoppas att ni vill se oss! Vi är inte riktigt färdiga än, men vi är helt klara på vad vi vill göra; att tillsammans sätta samman en föreställning av så hög kvalitet vi förmår och som ska falla er i smaken.

Mycket har hänt sedan 2017 då det senast begav sig, både i Huskvarna och i omvärlden, och en del av det vill vi skoja om eller på annat sätt belysa med hjälp av humor och musik.

Några av oss är förhindrade att medverka i årets uppsättning (det finns ju faktiskt ett liv utanför revyn, och det kräver också lite extra uppmärksamhet ibland), men tack och lov har vi hittat talangfulla människor som passar in i vårt glada och kreativa gäng, både på och bakom scenen. Det viktigaste av allt är nämligen att vi som ska få ihop den här revyn trivs med varandra och har roligt ihop. Finns det ingen äkta glädje på scenen blir det svårt att få publiken att må riktigt bra, och det är ju det som är vårt yttersta mål.

Som vanligt mixar vi eget material med det bästa från andra revyer, allt för att ge er bästa möjliga blandning av sketcher, monologer, sånger och tokigheter. Ett par karaktärer kommer ni att känna igen från tidigare uppsättningar, vad de ska bjuda på låter vi vara osagt fram till premiären.

I skrivande stund, när sommaren är i antågande med all sin prakt, känns det kanske lite tråkigt att prata om hösten som obevekligen alltid kommer med sitt mörker. Men hösten kan ju vara rolig, riktigt rolig! Kom och ha roligt med oss i höst! Biljetterna brukar ta slut, så för att vara säker på att få edra platser i salongen bör ni vara ute i god i tid.

Hjärtligt välkomna!

Thomas Håkansson
Regissör