REGISSÖRENS ORD

Snart går ridån upp!

När ljuset tonas ner, när sorlet tystnar i salongen och ridån går upp, då mår jag som allra bäst. Nu är förberedelserna inför 2024 års upplaga av Huskvarnarevyn i full gång.

För att en produktion som denna ska gå att ro iland så krävs det mycket förberedelser. Just nu arbetar vi med manus, marknadsföring, biljettförsäljning och sponsorer. Vi arbetar med scen, kostym, ljud och ljus och mycket mer.

Detta arbetet fortsätter och om några veckor börjar vi dessutom repetera. Många pusselbitar ska läggas på plats för att vi den 18 oktober äntligen ska få möta er, vår kära revypublik.

Mitt namn är Jonathan Heinhagen och jag är regissör för Huskvarnarevyn 2024.

Ett av Huskvarnarevyns motton är att vi strävar efter att vara ett gäng som har roligt ihop och mår bra tillsammans, vilket jag personligen tycker är det viktigaste när man jobbar med det vi gör. Jag har som publik betraktat revyn i många år och 2022 gjorde jag min entré i revyn som regiassistent och aktör. Där och då insåg jag att alla som jobbar med Huskvarnarevyn är ett gäng som har roligt ihop och mår bra tillsammans. Därför ser jag nu väldigt mycket fram emot att ytterligare en gång få vara med och skapa en revy som både ni och vi kan skratta och njuta av i höst.

När ljuset tonas ner, när sorlet tystnar i salongen och ridån går upp, då möts vi.

Välkomna till Huskvaranrevyn – we make Huskvarna great again.

Jonathan Heinhagen,
regissör.