PRODUCENTENS ORD

ÄNTLIGEN…

Vi är tillbaka! Och som vi har längtat efter att få inta Huskvarna Teater och spela revy igen. Vi brinner av spelglädje och ser fram emot att få möta er, vår underbara publik.

Vi hälsar Jenny Lindberg tillbaka till revyfamiljen. Jenny kan med sina dialekter och grimaser få de flesta att skratta. Två nya sångfåglar kommer ni också att få se och höra i Anna Åkesson och Håkan Montelius. Båda har varit med i flera musikaluppsättningar. Dan Ekdahl är en teaterbegåvad man och även han har varit med i musikaler och en och annan TV-produktion. Sist men inte minst har vi knutit till oss en gammal revyräv, nämligen Magnus Norrby. Han är inte bara aktör utan även ansvarig för scenografin. Och så är han en riktig Huskvarnabo vilket ju i sig garanterar för kvalité, eller hur!?

Nu är det ju så att en revy består ju inte bara av aktörer på scenen. Det ska fram musik, ljud, ljus, kläder och scenografi. Det ska övas, övas och övas innan föreställningen sitter som den ska. Det ska designas annonser, affischer, flyers och programblad. På dessa poster arbetar en mängd människor som självklart också är en del av Revysmedjan som vår förening heter.

Vi får också presentera några nya duktiga medarbetare i årets produktion. Lollo Olesen är vår nya ansvariga kostymör. Hon har tidigare drivit en dansshop och varit med i andra revyproduktioner. Vi hälsar också välkommen till Jonathan Heinhagen som ska bistå Thomas Håkansson med regin. Jonathan har själv varit med i flera teateruppsättningar och även regisserat teaterproduktioner för Vulkanteatern.

SÅ GOTT FOLK…

Ni kan som vanligt se fram mot en sjusärdeles trevlig och rolig Huskvarnarevy, det garanterar jag. Arbetet är i full gång. Biljetterna är släppta och kommer som vanligt även att kunna köpas i Smedbyn på onsdagar mellan kl 15.00 och 18.00.

Varmt välkommen att skratta tillsammans med oss i Huskvarnarevyn!

Cilla Strandsäter
Producent